Regionalpark Numedal - Landskaps- og ressurskartlegging

Tankefangst:

Har du tanker om eller ideer til hvordan Numedal kan bli et bedre lokalsamfunn? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Send e-post til prosjektleder >

Kanopadling

Kanopadling Camp Numedal

Foto: Halvor Rostad

 

 

bygger miljø og kjennskap på tvers 

Fredag ble det for første gang arrangert Camp Numedal for elevene ved 9.klasse i Flesberg, Rødberg og Veggli. Målet med dagen var å knytte ungdommene i dalen tettere sammen. Arrangementet foregikk på Numedal videregående skole.

– Arrangementet er et prosjekt for å få elevene ved ungdomsskolen til å både bli bedre kjent med hverandre og få en litt annerledes skoledag, og til å bli kjent med videregående skolen før de eventuelt selv skal begynne på skolen, forteller leder for prosjektet Tine Ingebo Alfredsen.

 

Rundt 70 ungdommer møtte spent opp for å ha en aktivitetsdag litt utenom det vanlige. Både fysiske og mentale krefter måtte taes i bruk, for at de mange lagene skulle komme seg gjennom alle postene. På timeplanen sto det alt fra smakstester, innebandy, fotball med bind for øynene, kanopadling og kaste gummistøvler lengst mulig. Til lunsj ble det grillet pølser og servert frukt og grønt.

  

Camp Numedal ble gjennomført på Numedal videregående skole som en pilot for 9.trinn ved skolene i Numedal.  For første gang møttes elevene fra de ulike ungdomsskolene til vennskaplig dyst på Norefjord. Det ble en innholdsrik aktivitetsdag med fokus på økt å bygge vennskap og kjennskap på tvers av kommunenegrensene. Aktivitetstiltaket ble gjennomført etter inspirasjon fra Modum kommunes arrangement for 10.trinn «Camp Modum». 

 

Les mer om Camp Numedal her.