Regionalpark Numedal - Landskaps- og ressurskartlegging

Tankefangst:

Har du tanker om eller ideer til hvordan Numedal kan bli et bedre lokalsamfunn? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Send e-post til prosjektleder >

Samling for frivillige på Lampeland Hotel

 Fra samling for frivillige på Lampeland Hotel høsten 2016.

 

 

 

Fortsatt mulig å melde seg på

 

På grunn av liten påmelding til kursrekken i Nore og Uvdal,  ser vi oss nødt til å samle alle  til kurs på Lampeland. Vi har stor tro på at dette blir inspirerende kvelder med mange gode innspill og verktøy som kan brukes i arbeidet i frivillige organisasjoner. Det bare å melde seg på. 

 

«Kunsten å lede frivillige» handler om:

 

Hvordan skape en omgivelse der folk virker på sitt beste? Hvilke praksiser bidrar til å vekke og vedlikeholde gløden i folk? Hvordan kan vi skape et fellesskap som fremmer folkehelse? Hva skal til for å rekruttere og engasjere i frivilligheten? 

 

I kurset "Kunsten å lede frivillige" vil du få innblikk i både perspektiv og praktiske verktøy for å besvare nettopp denne type spørsmål.
Myndighetene har stadig større velferdsambisjoner på frivillighetens vegne. Eldrebølgen kommer, kommunereformen er i gang og det pekes fra mange hold i retning av samskaping som en viktig faktor for å møte fremtiden. Viktigheten av engasjerte enkeltmennesker er essensiell for å møte fremtiden på en god måte, og kurset "Kunsten å lede frivillige" går nærmere inn på hva som skal til for å engasjere, aktivere og ivareta nettopp disse menneskene som vil og kan bidra i sin omgivelse.


Ivar Haugstad og Tom Åge Myhren, fra Internasjonalt Institutt for Seriøs Oppmuntring, har til sammen nærmere 30 års erfaring fra departementer, skoler, barnehager, privat næringsliv, idrettslag, humanitære organisasjoner og kultursektoren, og på alle plan er man avhengig av å ta vare på menneskene som er involvert.
De siste årene har fokuset vært spesielt rettet mot frivillighet og ildsjeler, og de har samlet sine verktøy, sine erfaringer og sine arbeidsmetoder i kurset Kunsten å lede frivillige.

 

 

Kursene på Lampeland avholdes som planlagt på Stevningsmogen følgende dager: 

 

  • Tirsdag 13. februar 2018 17.30 – 21.3
  • Tirsdag 20. mars 2018  17.30 – 21.30
  • Tirsdag 3. april 2018  17.30 – 21.30

 

Påmelding:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 Alle er hjertelig velkomne!